SVARTBJØRN JAKT I CANADA 2019

hunting House of Canada , arangerer i sammarbeid med Hell jakt og fiske vår og høst jakt på svartbjørn .Dett i hovedsakelige østre siden av Canada , vi kan kombinere jakten med både øret, røye, torsk og lakse fiske , i noen av de bedre elvene og vann som er å oppdrive i provinsene Quebec , New Foundland og Labradoor.....vi arangere som regel 5 uker i slutten av mai / juni , og 2-3 uker på høsten i september..Vi disponere 66 licenser på vårparten , og har bortimot 46 licenser på høsten..anbefalte grupper er 4-10 pers...kontakt for pris og gruppe rabbater....Jonas 98302900

Vårjakt på bjørn 2013

Svartbjørn

Vi arrangerer vårjakt på svartbjørn i uke 24.

På Villmarksliv i Vikingskipet på Hamar kommer vi til å ha en stand med. Kom innom oss og se bilder, film og trofeer fra våre tidligere jaktreiser. Vi vil også ha et tilbud til deg som slår til og inngår en avtale i løpet av messedagene!

Elgjakt høsten 2013

Elgjakt høsten 2013 blir en suksess

Til nå har det vært god etterspørsel etter elgjakt med mulighet for et skikkelig trofe. Vi har levert jaktreiser tidligere med gode resultater, og gjør det som skal til for en tilsvarende suksess også i 2013! Når det gjelder jakten for 2014 sesongen er vi godt i gang med bookingen her, og vi håper på gode resultater på Villmarksmessen på Lillestrøm helgen etter Påske!