Jakt på svartbjørn våren 2020

I Waban-aki kan du bli med på svartbjørnjakt combinert med fiske sammen med oss. Vi har unike jaktmuligheter i et område med stor bestand av svartbjørn.

Prisen på vårjakt er nå bare kr 35.500 nok,- inkudert fly t/r og opphold i jaktcampen med mat og drikke!

Kontakt oss på tlf 98302900 for en hyggelig jaktprat, og mer informasjon om jaktreisen!!

2020 ER DET SVERRE UTSOLG , MEN VI HAR LEDIG PLASS I 2021 OG I ANDRE CAMPER DETTE ÅRET 

 

Svartbjørn jakt

WABAN-AKI :(Quebec Canada)

Dette er hoved campen ,og den mest populære campen , våres som vi har brukt de siste 6 årene...Campen ligger i Kommunen La Touge som er hovedsakelig ed gedigent skogsområde ,Waban-aki  ligger ca 3 timmers kjøring fra Montreal ,og drives  av Bruno Caron med familje ...De ble kåret til årets outfitter i  Quebec i 2017....Her har vi over 40 fiske vann og 2 elver som vi kan fiske i under oppholdet . Bjørne jakta fåre går på vårparten og det jaktes hovedsakelig fra  tree stands og ground blines på åte i fra siste uka i mai og de 3 første i juni....her kan det brukes riffle ,svartkrutt, buer og armbrøst under jakta...Vi i HHC har laget en all inklusiv pakke som inholder flytur tur -retur Oslo -Montreal licenser på en bjørn og fisking...egen kokke i fra norge (Brith Bakken ) hotel opphold føre og etter campen......våpen er inklusiv i prisen (nye 30-06 riffler , svartkrutt. armbrøst og buer )

Prisen er 35.500 nok

 

LAURENSTIDES :(Quebec Canada)

Vi i Hunting House of Canada tilbyr deg jaktreiser til et av de beste områdene på østkysten av Canada. I nasjonalparken Laurentides er det tilgjengelig over 8.000 km² med jaktterreng for deg som ønsker å jakte på svartbjørn. På dette jaktterrenget er det en imponerende mengde med bjørn som våre samarbeidspartnere forvalter meget godt.

Du kan også velge hva du vil jakte med, om det være seg med vanlig rifle, svartkrutt, bue eller armbrøst. Jakten foregår  i første til tredje uken i juni , og jaktformen er jakt på åte fra jakttårn.

Jaktcampen ligger en times kjøretur fra Quebec city, så man bruker ikke mye tid på å reise til selve campen. Når jaktperioden er ferdig er det muligheter for å akklimatisere seg litt i byen før turen går videre hjemover.

Helga sin flotte svartbjørn!

Per med sin svartbjørn

En skikkelig bamse